top of page

Tips en nieuws over mijn financiële foto

20220426_150349.jpg

Mijn financiële foto krijgt erkenning als Belgische insurtech elitespeler 2022.

Mijn financiële foto ontving gisteren op de VIVIUM DIGITAL AWARDS 2022 een erkenning als elite speler van de Belgische insurtech markt. We zijn trots en fier op de klanteninteractie software. Het is een hulpmiddel door makelaars, voor makelaars om #hybride samen te werken met de klant. Waarbij advies op maat op basis van persoonlijke data centraal staat.

#VDA2022 

Mijn financiële foto is online

Mijn financiële foto is online. Iedereen kan nu zijn of haar financieel verhaal handig in overzicht bijhouden en beroep doen op experts om nog meer te meten, weten, mikken en scoren. 

De oprichters pakken uit met een keiharde promotie, 30 dagen gratis proefversie om het toegankelijk te maken voor iedereen. 

Meteen ook een warme oproep aan makelaars, financieel experten, adviesverleners,... om mijn financiële foto ook in het aanbod op te nemen als advies, overzicht en communicatietool met jouw klant.

In de volgende releases komt er nog een simulatietool om projecties te maken én zal dit gelinkt worden met een back office tool voor kredietbeheer. 

We blijven op een eenvoudige manier investeren in "mijn financiële foto" om het voor iedereen toegankelijk te maken en te houden. 

24.png
21.png

Jouw financiële foto delen

Jouw financiële foto kan je gemakkelijk delen met financieel experten zoals kredietmakelaars, bankagenten, boekhouders, verzekeringsmakelaars,... Zo heeft iedere expert meteen een overzicht van jouw financiële situatie en maak je het meer mogelijk om gericht en juist advies te geven aan je. 

Je kan ook heel eenvoudig kiezen om het delen in te trekken of te beperken door bijvoorbeeld enkel leesrechten te geven aan de bestemmeling. Test het zeker uit!

Mijn financiële foto meteen op mainstage in de VIVIUM Digital Awards

Mijn financiële foto kreeg meteen een erkenning op de VIVIUM DIGITAL AWARDS. Het concept sloeg aan bij de jury en nomineerde "mijn financiële foto" als potentiële winnaar van de publieksprijs voor en door makelaars gekozen. 

De overwinning ging naar E-Gor maar de erkenning is alvast voldoende om te weten dat mijn financiële foto een succes kan zijn voor iedereen die een hybride samenwerking zoekt met financieel experten en/of een financieel overzicht wenst. 

More is coming... 

Meer informatie
mijn financiele foto.JPG
18 - kopie_edited.png

Gebruikershandleidingen

Zowel voor particuliere als professionele gebruikers zijn er handige gebruikershandleidingen. Ontdek ze snel. 

bottom of page